Over mij

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik begonnen als marketing analist. Ik maakte selecties van klanten in Cobol en gebruikte SAS als tool voor rapportages en analyses. Dit deed ik voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bij het bedrijf Yves Rocher.

Zo begon mijn carrière en interesse in processen, data en datawarehouse systemen. 

Mijn kennis en kunde is steeds verder gegroeid van het maken van analyses, selecties, rapportages en dashboards, naar het dragen van projecten en implementaties van data gedreven IT-oplossingen die een organisatie verder helpen!

1

Mijn meerwaarde zit niet alleen in de inhoudelijke kennis, maar ook in soft-skills waarbij mijn enthousiasme, goede communicatie, volharding en betrokkenheid bijdragen tot het realiseren van resultaten.

De veranderingen die implementaties meebrengen, vragen aandacht voor de impact die het voor betrokkenen heeft. Het coachen en betrekken van collega’s zie ik dan ook als een belangrijk onderdeel van mijn werk.

Verder heb ik regelmatig contact met  collega’s vanuit alle lagen in een organisatie, zodat ik inzicht heb in wat er speelt, wat nodig is en of er bijgestuurd moet worden.

 

2

In 2018 ben ik begonnen met het bedrijf COREBIsy.

Het doel is organisaties helpen bij datavraagstukken.
> Met aandacht voor de klant
> Focus op de ambities
> Een directe en eerlijke aanpak

De naam van het bedrijf is ontstaan vanuit typische eigenschappen die bij mij horen en mijn grote interesse in alles wat met Business intelligence en datasystemen te maken heeft.

CORE

Verandering, Organiseren, Resultaat & Enthousiasme zijn kenmerkende eigenschappen voor mij in mijn werk. Zo ontstond de CORE (Change, Organize, Result en Enthusiasm) van mijn bedrijf.

Bisy

Bisy staat voor Business Intelligence systemen. Daar ben ik mee begonnen na mijn studie en niet meer mee gestopt. Technologie staat nooit stil, dus in de loop van de jaren is Data Science en Cloud ook onderdeel geworden van mijn werk.

Het samen bereiken van doelen! Daar sta ik voor.

Dream Big. Start Small. Begin Now. (Robin Sharma)

COREBIsy is dé aanjager om data ambities waar te maken!

Met ruim 19 jaar ervaring in het realiseren van succesvolle implementaties en het werken als business analist, heb ik een gedegen achtergrond om een organisatie te doorgronden en weet ik wat erbij komt kijken om implementaties te begeleiden en sturen.

De opgedane kennis en ervaring in de branches Retail, e-commerce, direct marketing, bancaire sector en semi-overheid geeft me veel verschillende inzichten. Zowel kleinere als grote bedrijven, politieke en complexe omgevingen zijn me niet onbekend. 

Vanaf 2016 werk ik daarnaast met de Agile/Scrum methode. Een manier om grote projecten in kleine stappen te doorlopen. Hierdoor kan continu bijgestuurd worden en lever je niet aan het eind van een project met een big bang iets op, met het risico dat een project lang duurt en uiteindelijk niet blijkt op te leveren wat verwacht wordt.